 |
Den ukrainske ret

Følgende indkøbes:
En russisk Heinz !!!
Pesto
Store tykke og saftige syltede agurker
Majs (burde man altid have på lager)
Ananas på dåse
Oliven
Bacon
Pasta

Baconstykkerne steges på en pande
Noget vand bringes i kog

Nu skal den dejlige forret kreeres
Der skal laves fire syltet-agurk-gennem-hullet-i-en-ananas hapsere, herefter refereret til som hapsere
De ukrainske syltede agurker er typisk lidt tykkere end dem man køber og spiser hver eneste dag hjemme
(eller måske er det de ukrainske ananas-huller der er ekstra stramme)
Hullet i en ananas gøres større og slappere så en ukrainsk syltet agurk kan penetrere uden problemer

Der laves fire hapsere og de lægges på en tallerken

Næste del af forretten laves af pesto og majs

Majs og pesto røres sammen på en tallerken og der placeres en oliven på toppen med det røde opad

De fire vidunderlige hapsere placeres oven på majsen med spidserne opad

Sørg for at olivenen stadig peger rigtigt
Så er forretten klar

Pastaen puttes på en tallerken
Oliven og pesto røres sammen

Oliven blandingen hældes ud oven på pastaen
Baconstykkerne lægges som et kødkryds oven på det hele

Så er der serveret
Der er ingen grund til at gå ud når man kan blive hjemme og få denne ret

Start med forretten
|
|