forsiden 
Den ukrainske ret

  • Følgende indkøbes:
  • En russisk Heinz !!!
  • Pesto
  • Store tykke og saftige syltede agurker
  • Majs (burde man altid have på lager)
  • Ananas på dåse
  • Oliven
  • Bacon
  • Pasta



  • Baconstykkerne steges på en pande
  • Noget vand bringes i kog



  • Nu skal den dejlige forret kreeres
  • Der skal laves fire syltet-agurk-gennem-hullet-i-en-ananas hapsere, herefter refereret til som hapsere
  • De ukrainske syltede agurker er typisk lidt tykkere end dem man køber og spiser hver eneste dag hjemme
  • (eller måske er det de ukrainske ananas-huller der er ekstra stramme)
  • Hullet i en ananas gøres større og slappere så en ukrainsk syltet agurk kan penetrere uden problemer



  • Der laves fire hapsere og de lægges på en tallerken



  • Næste del af forretten laves af pesto og majs



  • Majs og pesto røres sammen på en tallerken og der placeres en oliven på toppen med det røde opad



  • De fire vidunderlige hapsere placeres oven på majsen med spidserne opad



  • Sørg for at olivenen stadig peger rigtigt
  • Så er forretten klar


  • Pastaen puttes på en tallerken
  • Oliven og pesto røres sammen



  • Oliven blandingen hældes ud oven på pastaen
  • Baconstykkerne lægges som et kødkryds oven på det hele



  • Så er der serveret
  • Der er ingen grund til at gå ud når man kan blive hjemme og få denne ret


  • Start med forretten