|
Den ukrainske ret
Følgende indkøbes:
En russisk Heinz !!!
Pesto
Store tykke og saftige syltede agurker
Majs (burde man altid have på lager)
Ananas på dåse
Oliven
Bacon
Pasta
Baconstykkerne steges på en pande
Noget vand bringes i kog
Nu skal den dejlige forret kreeres
Der skal laves fire syltet-agurk-gennem-hullet-i-en-ananas hapsere, herefter refereret til som hapsere
De ukrainske syltede agurker er typisk lidt tykkere end dem man køber og spiser hver eneste dag hjemme
(eller måske er det de ukrainske ananas-huller der er ekstra stramme)
Hullet i en ananas gøres større og slappere så en ukrainsk syltet agurk kan penetrere uden problemer
Der laves fire hapsere og de lægges på en tallerken
Næste del af forretten laves af pesto og majs
Majs og pesto røres sammen på en tallerken og der placeres en oliven på toppen med det røde opad
De fire vidunderlige hapsere placeres oven på majsen med spidserne opad
Sørg for at olivenen stadig peger rigtigt
Så er forretten klar
Pastaen puttes på en tallerken
Oliven og pesto røres sammen
Oliven blandingen hældes ud oven på pastaen
Baconstykkerne lægges som et kødkryds oven på det hele
Så er der serveret
Der er ingen grund til at gå ud når man kan blive hjemme og få denne ret
Start med forretten
|
|